Ne vedem la Târgul de Ecoturism!


Vă invităm să ne cunoașteți și să aflați noutăți despre evenimentele Filarmonicii de Stat Sibiu în cadrul celei de a IV-a ediții a Târgului de Ecoturism!

Evenimentul va avea loc în zilele de 19, 20 și 21 mai, între orele 10.00 și 18.00, la Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, în zona Târgului de țară.

Evenimentul va fi împărțit în patru secțiuni:
● expozițională, în care vizitatorii vor putea afla care sunt ofertele și ce tip de experiențe și activități pot încerca în sezonul de primăvară-vară în județul Sibiu;
● comercială, cu echipamente și produse care pot fi achiziționate la prețuri speciale, alături de sesiuni demonstrative de folosire a acestora;
● panel de discuții, în care specialiștii din domeniu vor împărtăși experiențele de bună practică pentru turism sustenabil și informații utile pentru înființarea și promovarea unor puncte atractive de ecoturism dar și comportamentul adecvat pe munte.
● activități în aer liber pentru întreaga familie și experiențe locale deosebite.

În timpul celor trei zile ale târgului, vă puteți bucura de ateliere tradiționale meșteșugărești, degustări de produse, sesiuni de yoga, ture de bicicletă și multe alte surprize.

Târgul de Ecoturism este un eveniment organizat în cadrul programului „Anii Drumeției”, inițiat și finanțat de către Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu.

Alte sugestii

Ceccherini, Widmann și Filarmonica Sibiu - o formulă de succes
Dirijorul Cristian Lupeș s-a reîntâlnit cu Regele Charles al III-lea
Iunie - luna copilăriei
Ambasadorul Italiei a vizitat Filarmonica Sibiu
Două compoziții în re minor, în programul concertului de joi