Filarmonica de Stat Sibiu a pus în vânzare pachete de bilete pentru al doilea trimestru al stagiunii 2022/2023 „EChO”


În aceste zile, Filarmonica de Stat Sibiu le oferă iubitorilor muzicii posibilitatea de a achiziționa pachete de bilete valabile pentru evenimentele din cel de-al doilea trimestru al stagiunii 2022/2023 “EChO”.


La pupitrul orchestrei sibiene va reveni unul dintre cei mai titrați dirijori români din toate timpurile: maestrul Cristian Mandeal. De asemenea, îi vom revedea pe Alessandro Crudele, care a dirijat la Sibiu concertul cu violonistul Michael Barenboim, dar și pe Cem Mansur, Tiberiu Soare, Simona Strungaru sau Gábor Horvath. În ipostază solistică, îi vom asculta pe pianistul Julien Libeer, violonistul Remus Azoiței, violonceliștii Răzvan Suma și Ștefan Cazacu și violistul Răzvan Popovici, pentru a numi doar câțiva dintre invitații de seamă din cel de-al doilea trimestru al stagiunii. 
Posesorii pachetelor de bilete beneficiază de locuri în sală asigurate la douăsprezece concerte simfonice organizate în intervalul 12 ianuarie - 30 martie 2023. Programul complet al evenimentelor poate fi consultat pe https://filarmonicasibiu.ro/ro/events sau în aplicația mobilă oficială Filarmonica Sibiu App, disponibilă gratuit în AppStore și Google Play. 
Pachetele de bilete se pot achiziționa de la casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu (de luni până joi, în intervalele orare 10.00 - 12.00 și 13.00 - 16.00). Prețul unui pachet este 500 lei, iar pentru pensionari, elevi, studenți se aplică o reducere de 50 %. Plățile se acceptă în numerar sau cu orice card bancar. 
Acțiunile Filarmonicii de Stat Sibiu sunt posibile cu finanțarea Consiliului Județean Sibiu. 

--- 

Alte sugestii

„Șocant de bun”! Experiment muzical la Filarmonica de Stat Sibiu
Octavian Lup, invitatul săptămânii la Filarmonica de Stat Sibiu
Premiul de excelență al UCRRM pentru festivalul Minunata Muzică Nouă a fost înmânat dirijorului Cristian Lupeș
Surpriză muzicală pentru un public special
Gala Premiilor MUSICRIT recunoaște excelenţa în domeniul artistic, precum și în jurnalism şi management muzical