Fii voluntarul nostru!

Fii voluntarul nostru!


📣 Ai cei 7️⃣ ani de-acasă? Vino în echipa de voluntari a Filarmonicii Sibiu! Împreună avem... 7️⃣5️⃣ de ani de-acasă, facem visele să devină realitate și suntem cea mai dinamică instituție culturală din Sibiu.

Împreună suntem volunTARI!


🎼 Concerte simfonice, jazz, rock, operă, în săli de spectacol, pe străzile Sibiului sau chiar pe acoperiș te așteaptă să te distrezi și să înveți. Ești binevenit în echipa noastră de voluntari, cheamă-i și pe prietenii tăi 😎 să aveți parte de o experiență grozavă în culisele celor mai faine evenimente!

Ce trebuie să faci?

Depinde de tine și de abilitățile pe care le ai. Dacă locul tău e mereu în mijlocul mulțimii, te descurci de minune să comunici 🗣️ în mai multe limbi, atunci cel mai probabil vei fi cel care întâmpină spectatorii și artiștii purtând cu mândrie 🤩 ecusonul de voluntar. Dacă ești pasionat de imagine, locul tău o să fie în spatele camerei 📸 foto sau video, pentru a surprinde momente inedite și a le împărtăși cu toată lumea. Dacă ești pasionat de 📱 social-media, ne poți surprinde cu ideile tale pe platforme de socializare cool.

Ce îți oferim?

✔️ sprijin și îndrumare în toate misiunile de care te vei ocupa;
✔️ documente de voluntariat și practică, recomandări pentru angajare;
✔️ șansa de a-ți îmbunătăți abilitățile de comunicare, lucru în echipă, creativitate, rezolvare de probleme, atât de utile indiferent ce fel de job visezi să ai în viitor.

📋 Completează formularul de înscriere!

Alte sugestii

"Crai Nou" la Sibiu Opera Festival, în Anul Ciprian Porumbescu
Orchestra Filarmonicii Sibiu a concertat la București, în cadrul Festivalului Enescu
Ne bucurăm de muzică la Festivalul Enescu!
Dirijorul american Roderick Cox: Sunt foarte încântat să lucrez în premieră cu Filarmonica de Stat Sibiu!
De la Agnita la Hollywood în 90 de minute