Expoziție realizată de copii


Filarmonica de Stat Sibiu invită elevii și preșcolarii din județul Sibiu să transpună teme din literatură în desene și picturi originale, de Ziua Culturii Naționale.

Lucrările se vor trimite pe adresa comunicare@filarmonicasibiu.ro cel târziu până joi, 13 ianuarie 2022, ora 15.00, menționând titlul (dacă este cazul), numele autorului, clasa și unitatea de învățământ, numele cadrului didactic îndrumător și un număr de telefon/o adresă de e-mail.
Echipa proiectului va evalua lucrările primite și le va include pe cele mai apreciate într-o expoziție care va fi montată în foaierul Filarmonicii de Stat Sibiu - Sala Thalia. 
Vernisajul expoziției "Unde ești, copilărie?" va avea loc vineri, 14 ianuarie, ora 12.00, la Sala Thalia.
Tot sub auspiciile Zilei Culturii Naționale, la Filarmonica de Stat Sibiu va avea loc, luni, 17 ianuarie 2022, de la ora 11.00, un concert educativ susținut de soliștii Sorin Petrescu - pian, Laurențiu Baciu - oboi, Gabriel Radu - vioară.

Alte sugestii

Dirijoarea Simona Strungaru, alături de orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu și trupa byron într-un proiect care sfidează limitele!
Un ultim omagiu maestrului Ovidiu Dan Chirilă
Concert Mădălina Pavăl Live Orchestra la Deva
“Free Inside - African-American Stories” la “Concerte pe Acoperiș”
Concursul Festival Internațional de Interpretare Pianistică și Compoziție „Carl Filtsch” 2022 și-a desemnat câștigătorii