Rock the Symphony – SOLD OUT!


Filarmonica Sibiu redeschide Sala Thalia pentru public cu un concert-eveniment SOLD OUT! Toate biletele puse în vânzare pentru ”Rock the Symphony”, primul eveniment al Orchestrei Filarmoncii Sibiu cu public după închiderea sălilor de spectacol în luna martie, au fost epuizate în doar 2 zile. 
 
Deep Purple, Adele, Guns`N’Roses, One Republic, Nirvana, Jimi Hendrix, Ed Sheeran, Bruno Mars, Queen sau Michael Jackson vor putea fi ascultate, în interpretarea Orchestrei  Filarmonicii Sibiu, în această seară, cu începere de la ora 19 la Sala Thalia. 
 
Orchestra Filarmonicii Sibiu, dirijată Remus Grama, alături de solistul Sorin Petrescu (pian) vor interpreta pop-rock și muzică de film, de la cunoscutele ”Smoke on the Water” sau ”Bohemian Rhapsody” până la ”Thriller”-ul lui Michael Jackson și mult mai tânăra ”Counting stars” a celor de la One Republic.
 
Purtarea măștii de protecție este obligatoarie pentru publicul prezent la concert. Pentru a respecta normele sanitare în vigoare au fost puse în vânzare doar 145 de bilete, spectatorilor prezenți li se va măsura temperatura, iar fiecare dintre aceștia vor trebui să se dezinfecteze pe mâini la intrarea în sală.
 
 
Facebook event: https://fb.me/e/7y8CADznt
 
Secvență video: https://fb.watch/5sACRpO7B6/  (Deep Purple – ”Smoke on the water”)
 
---
Eveniment realizat cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu. 
---
Sprijiniți muzica Filarmonicii Sibiu! Deveniți mecena prin donații onorifice în contul:
RO 86 TREZ 57621 G 370100XXXX (CUI/CF Filarmonica de Stat Sibiu: 4556263)
---
Urmăriți-ne pe:
www.tiktok.com/@FilarmonicaDeStatSibiu

Alte sugestii

Eduard Antal ajunge cu turneul naţional “Orgile României” la Sibiu
Dans aerian și muzică simfonică la final de FITS 2022
Un ocean de muzică “inundă” Sibiul
Un weekend ca în filme!
Violonista Anna Țifu și orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu cântă la Sibiu și Brașov