The Enescu Project


Data și ora:
Gazdă:

Strada Cetății 3-5, Sibiu 550160, Romania

Despre

Unul dintre cei mai străluciți violoniști francezi ai generației sale, Nicolas Dautricourt prezintă „Proiectul Enescu” pe scena Filarmonicii de Stat Sibiu, astăzi, 26 septembrie, la ora 18.00.

Alături de el vor interpreta cvartetul francez Capriccio și alte nume sonore ale scenei muzicale române: violistul Răzvan Popovici, violoncelistul Valentin Răduțiu și violonistul Valentin Șerban, marele câștigător al Finalei de Vioară la Concursul Internațional "George Enescu".

Concertul are loc în cadrul Sibiu Opera Festival 2021, ediția a XX-a, și este susținut de Ambasada Franței și Institutul Francez din România.

Intrarea la evenimentele din cadrul Sibiu Opera Festival 2021 este liberă, în limita locurilor disponibile, cu respectarea normelor sanitare împotriva infectării cu virusul Covid-19. Rezervări la telefon 0735 566 486.

Demarat în anul 2001, proiectul Sibiu Opera Festival reprezintă o manifestare muzicală de amploare, cu o participare internaţională substanţială, menită să satisfacă interesul publicului din România și din străinătate pentru muzica de operă. Încă de la prima ediție, festivalul organizat de Filarmonica de Stat Sibiu îşi propune să promoveze oraşul ca un centru muzical naţional şi european de cultivare a artei lirice.
 
***
Eveniment realizat cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu. 
Acțiune cofinanțată de Primăria municipiului Sibiu.
---
Sprijiniți muzica Filarmonicii Sibiu! Deveniți mecena prin donații onorifice în contul:
RO 86 TREZ 57621 G 370100XXXX (CUI/CF Filarmonica de Stat Sibiu: 4556263)
---

Fotografii