Ada Milea & Friends @ Concerte pe Acoperiș


Data și ora:
Bilete:
40 lei acces general (50% reducere pentru elevi, studenți, pensionari)
Gazdă:

Strada Cetății 3-5, Sibiu 550160, Romania

Despre

Ada Milea s-a născut la Tg. Mureș, a absolvit Universitatea de Artă Teatrală din Tg. Mureş, secția “Actorie”, în 1998 și a fost angajată a Teatrului Naţional din Tg. Mureş, apoi a devenit artist independent. A avut numeroase concerte în țară și în Marea Britanie, Statele Unite, Franţa, Belgia, Spania, Germania, Elveţia, Olanda, Italia, Suedia, Polonia, Ungaria, Israel, Finlanda şi Republica Moldova. A colaborat cu Cirque du Soleil. A colaborat cu mari regizori (Alexandru Dabija, Radu Afrim, Mihai Maniuțiu, David Esrig, Theodor Cristian Popescu, Cristi Juncu, Sorin Militaru, Felix Alexa) pentru muzica unor spectacole de teatru.
A obținut “Premiul special al juriului” la câteva festivaluri internaționale de teatru, pentru muzica unor spectacole, câteva premii la câteva festivaluri de muzica folk, “Premiul Criticii” la Gala UNITER 2006 și “Premiul pentru muzică de teatru” la Gala UNITER.

***

Proiectul ”Concerte pe acoperiș” este realizat cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu. Acțiune co-finanțată de Primăria municipiului Sibiu.