SoundCreation

SoundCreation


Address

DN6 KM 560+800m, Timișoara 300633, Romania

About

SoundCreation este marcă înregistrată a companiei SC Media Crusher SRL din Timișoara, importator - distribuitor al următoarelor mărci de tehnică audio și instrumente muzicale în România: echipamente de studio și sonorizare Presonus, controlere MIDI și echipamente de înregistrare IK Multimedia, echipamente de home-studio ESI, stative Athletic, precum și furnizor al altor peste 250 de producători.
Pentru a încerca și testa instrumente muzicale și echipamente audio vă invităm la magazinele noastre din Timișoara sau Oradea unde vă punem la dispoziție o gamă largă de produse de tehnică de studio, echipamente pentru muzică electronică, sisteme de sonorizare. Vă oferim o serie de monitoare de studio, care se pot testa comparativ, echipamente pentru DJ, sintetizatoare, claviaturi MIDI, microfoane, plăci audio, sisteme de izolare fonică, amplificatoare de chitară, chitare și multe altele.
Soundcreation este mai mult decât un magazin: este un grup unit de oameni pasionați de muzică, sunete, echipamente de studio și instrumentele muzicale. Ne face plăcere să colaborăm cu artiștii care formează cultura și creează noi comunități. Ne inspiră să vedem de la an la an cum evoluează educația și spiritul civic în țara noastră.

Similar Suggestions

KeepCalling

Partener

Lumini cu Poveste

Partener

Promenada Sibiu

Partener

Algeco Romania

Partener

Sibiu 100%

Partener