Upcycling la Filarmonica de Stat Sibiu


Filarmonica Sibiu sprijină inițiativele de protecție a mediului printr-o atitudine sustenabilă inedită: va refolosi bannerele și steagurile de la evenimente, pentru a marca locurile ce asigură distanțarea fizică în sală, între spectatori. Acest mod de a refolosi creativ materiale sau obiecte vechi poartă numele de ”upcycling”.
Sala Thalia
Stagiunea ”Beethovenescu”, ”Vara Filarmonicii pe Cea mai frumoasă stradă din Sibiu”, ”Zilele Muzicale Româno-Americane”, ”Sibiu Opera Festival” sunt câteva dintre evenimentele organizate de Filarmonica Sibiu care au bucurat în 2019 și 2020 publicul sibian. Manifestări culturale importante, ele au fost vizibile în întreg orașul. Acum, toate materialele promoționale vor primi un nou rol și o nouă viață: vor marca vizibil pentru public acele locuri în sală care nu pot fi ocupate, pentru a se respecta normele de distanțare. Odată ce va fi repermis accesul în sală, bannerele și steagurile vor întâlni din nou publicul, aducându-i aminte de atmosfera minunată a verii pe Esplanada Filarmonicii.
dirijorul Cristian Lupeș- managerul Filarmonicii Sibiu
”Așa cum se știe, acum doi ani am venit la Sibiu „pe bicicletă”. Sunt un susținător al protejării mediului și naturii, a refolosirii inteligente a resurselor. Aplic aceste principii în tot ceea ce fac: în activitatea managerială, în relația cu oamenii, în actul artistic dirijoral. Cred că este  normal ca Filarmonica să aibă mai des astfel de acțiuni, pe care le inițiez și  încurajez. Sper că și publicul nostru le va susține, a declarat dirijorul Cristian Lupeș, managerul Filarmonicii de Stat Sibiu.

Până ne vom reîntâlni fizic în sala de concerte, vă încurajăm să protejați natura prin acțiuni sustenabile. Gestul fiecăruia dintre noi contează! 

---

Sprijiniți muzica Filarmonicii Sibiu! Deveniți mecena prin donații onorifice în contul:
RO 86 TREZ 57621 G 370100XXXX (CUI/CF Filarmonica de Stat Sibiu: 4556263)
---

Urmăriți-ne pe:
www.tiktok.com/@FilarmonicaDeStatSibiu

Alte sugestii

Adela Liculescu, invitata săptămânii la Filarmonica de Stat Sibiu
„Summit Muzical European” la Sibiu și Deva
Consiliul Județean și Filarmonica de Stat Sibiu, în sprijinul viitorilor muzicieni de la Liceul de Artă
LUMINI PASCALE. Filarmonica Sibiu organizează două concerte vocal-simfonice de Paști
Turneul SoNoRo Conac X „La Grande Belleza” debutează la Filarmonica de Stat Sibiu