Filarmonica de Stat Sibiu trece mai departe în cursa pentru Timbrul Monumentelor Istorice


Filarmonica de Stat Sibiu este cu un pas mai aproape de a obține această importantă finanțare pentru prima dată in istoria de peste 70 de ani ai instituției de cultură.
 Timbrul Monumentelor Istorice a fost instituit în scopul de a sprijini activităţile de protejare, restaurare şi punere în valoare a monumentelor istorice, prin finanţarea de lucrări  de  amenajări în vederea pregătirii monumentelor istorice pentru vizitare si proiecte culturale privind monumentele istorice. Gestionarea programului de finanțare se află în atribuția Ministerul Culturii, prin Institutul Naţional al Patrimoniului.
"Atragerea de fonduri culturale si de dezvoltare este o prioritate a programului meu de management câștigător în competiția din 2019. Chiar dacă pandemia ne-a surprins, continuăm să ne facem planuri de viitor, iar activitatea Filarmonicii Sibiu are nevoie de un context topografic versatil, care săîmbrace cât mai consistent organul vital a instituției - Orchestra Simfonică. Mă bucur si mulțumesc pentru susținerea constantă si încurajarea sinceră a Consiliului Județean Sibiu în demersul de atragere de fonduri." a declarat dirijorul Cristian Lupeș, Managerul Filarmonicii de Stat Sibiu.
 
Detalii aici:
 

---

Sprijiniți muzica Filarmonicii Sibiu! Deveniți mecena prin donații onorifice în contul:
RO 86 TREZ 57621 G 370100XXXX (CUI/CF Filarmonica de Stat Sibiu: 4556263)
---

Urmăriți-ne pe:
www.tiktok.com/@FilarmonicaDeStatSibiu

Alte sugestii

Concert Aniversar ”Brukenthal 300” la Sala Thalia!
Concerte la Sibiu și Deva în cadrul proiectului ”Brukenthal Unplugged”
România și Ucraina pe podiumul Concursului de Pian ”Carl Filtsch”
Gala laureaților și finala Concursului de pian ”Carl Filtsch” se desfășoară alături de Orchestra Filarmonicii Sibiu
Peste 10.000 de spectatori la Festivalul Româno-American