Concertul orchestrei de cameră I'Sedici

Concert simfonic

Data și ora:
Bilete:
30-80 lei
Gazdă:

Strada Cetății 3-5, Sibiu 550160, Romania

Despre

Orchestra de cameră I'Sedici
Soliști: Petru Lupan - vioară, Cristian Preotu - vioară, Pavel Lupan - violoncel

asCULTă:
- A.Vivaldi - Concertul pentru vioară și violoncel RV.547 
- A.Corelli - Concerto Grosso op.6 nr.4 
- J.S.Bach - Concertul pentru două viori BWV 1043 
- P.I.Ceaicovski - Souvenir de Florence op.70

Orchestra I'Sedici cucerește deja de câțiva ani deopotrivă melomanii și criticii. Această orchestră, pe lângă dragostea pentru muzică, aduce întotdeauna la pachet un program excelent și diversificat. Muzicieni excepționali dau naștere unor sunete meșteșugite pentru concerte de neuitat.
La prima sa apariție, orchestra era compusă din 16 virtuozi ai corzilor – „sedici“, cum se numesc în italiană. De atunci, orchestra a crescut, ajungând la mai bine de 30 de instrumentiști foarte buni. Dar numele și filosofia orchestrei au rămas la fel: tineri premiați din toate țările colaborează pentru sunetul orchestrei și stârnesc furori prin concerte unice, atât în țară, cât și în străinătate. Muzicienii își invită publicul la o călătorie prin ape binecunoscute, dar și pe pe țărmuri noi. Prin sunetul minunat al acestui colectiv, compoziții celebre devin experiențe auditive noi și încântătoare. Fără îndoială, această orchestră inspiră muzicii o viață nouă și permite publicului să ia parte la asta.

***

Acțiunile Filarmonicii de Stat Sibiu sunt posibile cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.

***
Sprijiniţi muzica Filarmonicii Sibiu! Deveniţi mecena prin donaţii onorifice în contul:
RO 86 TREZ 57621 G 370100XXXX (CUI/CF Filarmonica de Stat Sibiu: 4556263)
***
Urmăriţi-ne pe: www.facebook.com/FilarmonicaSibiu | www.youtube.com/FilarmonicadeStatSibiu | www.instagram.com/filarmonicasibiu | https://filarmonicasibiu.app.link/asCULTa | www.tiktok.com/@FilarmonicaDeStatSibiu

Fotografii