Atelier creativ: "Bradul Filarmonicii"


Data și ora:
Gazdă:

Strada Cetății 3-5, Sibiu 550160, Romania

Despre

Atmosfera de sărbătoare începe la Filarmonica de Stat Sibiu, dar magia Crăciunului nu e completă fără ajutorul celor mai harnici copilași din oraș!
Familia Filarmonicii Sibiu vă invită la ATELIERE CREATIVE.
Împreună vom crea decorațiuni originale pentru sărbătorile de iarnă, iar vineri, 17 decembrie, împodobim bradul Filarmonicii și ne bucurăm de un concert de colinde.
Atelierele au loc la Filarmonica de Stat Sibiu, Sala Henry Selbing. Participarea este gratuită.
Pentru copiii cu vârsta de peste 12 ani, este necesar certificatul verde.
Înscrieri: comunicare@filarmonicasibiu.ro
Informații acces: 0735 566 486.

Participarea la evenimente este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut minim 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului Culturii și al ministrului Sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin.(2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare. Copiii sub 12 ani sunt exceptați de la această regulă. Accesul publicului se face în limita a maxim 30% din numărul de locuri disponibile. Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe întreaga durată a evenimentului.

***
Acțiunile Filarmonicii de Stat Sibiu sunt posibile cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.
***
Sprijiniţi muzica Filarmonicii Sibiu! Deveniţi mecena prin donaţii onorifice în contul:
RO 86 TREZ 57621 G 370100XXXX (CUI/CF Filarmonica de Stat Sibiu: 4556263)
***
Urmăriţi-ne pe: www.facebook.com/FilarmonicaSibiu | www.youtube.com/FilarmonicadeStatSibiu | www.instagram.com/filarmonicasibiu | https://filarmonicasibiu.app.link/asCULTa | www.tiktok.com/@FilarmonicaDeStatSibiu

Fotografii