Startul Maratonului Muzical!


Mă bucur să fim împreună la startul noii stagiuni MaraTONUL Muzical 2021-22.

Pe durata desfășurării acestei curse muzicale, una dintre cele mai apreciate echipe filarmonice românești în Festivalul Internațional George Enescu - Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu - va avea în fața sa invitați de talie internațională, iar fiecare lună va aduce un eveniment ștafetă special. Vă invit să nu le ratați.

Prin „maratonul“ nostru în țară și peste hotare, vom fi mesagerii culturali ai Sibiului. Orchestra Filarmonicii de Stat din Sibiu este invitată și în noua stagiune să susțină concerte în orașe precum Deva, Blaj, Brașov, Sfântu Gheorghe sau Făgăraș, dar și în străinătate, pregătind turnee în nordul Europei, Marea Britanie, Franța și Germania.

De doi ani, împreună cu echipa Filarmonicii, am demonstrat că activitatea noastră e sinonimă cu performanța. Ne dorim să vă facem mândri de noi în continuare. Mulțumim pentru susținere Consiliului Județean Sibiu, tuturor partenerilor și prietenilor care fac posibilă muzica Filarmonicii, instituție decorată anul acesta cu Ordinul Meritul Cultural în Grad de Comandor!

Dirijor Cristian Lupeș,
managerul Filarmonicii de Stat Sibiu 

Similar Suggestions

Grigore Leșe: “A fost un concert senzațional!”
"Sămânța plantată de Petre Sbârcea a rodit cu precizie matematică"
Un ultim omagiu maestrului Petre Sbârcea
Nicolas Simion, cel mai notoriu reprezentant al jazz-ului românesc peste hotare
Adevărata noutate este ceea ce nu îmbătrâneşte, în ciuda timpului