Peste 300 de persoane s-au vaccinat, în acest weekend, la Sala Thalia


Maratonul de vaccinare organizat de Consiliul Județean Sibiu în parteneriat cu Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu și Spitalul General CF Sibiu, la sfârșitul acestei săptămâni, a adus 330 de persoane, adulți și copii, la rapel sau la una dintre dozele celor două vaccinuri: Pfizer sau Johnson&Johnson. 

Evenimentul găzduit de Filarmonica de Stat Sibiu a fost realizat atât cu sprijinul celor trei spitale, cât și cu voluntari din cadrul Universității ”Lucian Blaga”, fiind mobilizați 8 medici, 16 asistenți, 16 registratori și 40 voluntari. 

De asemenea, la inițiativa Consiliul Județean Sibiu, au răspuns și parteneri din mediul privat, cărora le mulțumim că au asigurat cadrelor medicale și voluntarilor implicați produse de patiserie, sandwich-uri și masa de prânz, în cele două zile. Este vorba despre: Boromir, Carrefour Sibiu și Trans Agape, precum și Biserica Creștină Baptistă ”Betania” Sibiu și Biserica Creștină ”Biruința” Sibiu. Totodată, mulțumim și partenerilor media, care au făcut cunoscut evenimentul.

“Le mulțumesc încă o dată tuturor celor care s-au implicat și de această dată în campania de vaccinare. Totodată, mă bucur că sibienii au răspuns la acest apel și au decis să vină să se vaccineze. Până în acest moment, vaccinul este singura metodă care s-a dovedit a fi eficientă și care poate face diferența între viață și moarte. Vom continua și pe viitor să ne implicăm activ. Îmi doresc ca județul Sibiu să fie un exemplu pentru țară și la acest capitol,” a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Precizăm faptul că Maratonul de Vaccinare se află la  a doua ediție, prima desfășurându-se în data de 9 mai 2021, când un număr de 630 de persoane au ales să se vaccineze.  Aceste acțiuni fac parte din campania inițiată de Consiliul Județean Sibiu, ”Județul Sibiu Pune Umărul la Vaccinare”.

Similar Suggestions

Concert extraordinar dedicat Zilei Naționale a României, cu lucrări în premieră mondială!
«City Break» este tema Concertului de Anul Nou de la Sibiu. Biletele s-au pus în vânzare pentru destinația: 2023
Cristian Lupeș, invitat la „Vorba de cultură”
Consiliul Județean Sibiu invită sibienii la evenimentele organizate de Ziua Națională a României
Concerte educative de succes