Îndrăgitul Grigore Leșe cântă de 1 Decembrie cu orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu

Îndrăgitul Grigore Leșe cântă de 1 Decembrie cu orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu


Surpriza concertului simfonic de Ziua Națională a României va fi prezența pe scena Sălii Thalia a unui interpret de muzică tradițională românească pe care sibienii se vor bucura, cu sigurață, să îl revadă.

Este vorba despre Grigore Leșe, pe care vă invităm să-l ascultați miercuri, 1 Decembrie, de la ora 19.00, la Filarmonica de Stat Sibiu. Alături de Grigore Leșe și de orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu, ne vom bucura de participarea Corului Facultății de Muzică Religioasă din Sibiu, condus de Dan Alexandru Streza, și a soliștilor Sorin Petrescu - pian și Doru Roman - percuție. La pupitru se va afla maestrul Constantin Grigore.
Muzicienii au pregătit un repertoriu care vă va surprinde cu ritmuri și armonii de altădată, dar mai ales creații românești noi: Grigoraș Dinicu - „Hora Staccato” (orchestrație: Sorin Petrescu), George Enescu - „Eu mă duc, codrul rămâne”, Vlad Burlea - fantezia „Coasa”, Dan Dediu - „Hora Mărțișor”, Irina Odăgescu - „De dor și de voie bună” „Violeta Dinescu - „Ecouri pentru Contraste”.
Biletele pentru concertul de Ziua Națională pot fi procurate de la casa de bilete a Filarmonicii sau de pe iabilet.ro, la prețul de 100 lei.

 
***

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă întrea 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusulSARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului Culturii și al ministrului Sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.

***
Acțiunile Filarmonicii de Stat Sibiu sunt posibile cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.
***
Sprijiniţi muzica Filarmonicii Sibiu! Deveniţi mecena prin donaţii onorifice în contul:
RO 86 TREZ 57621 G 370100XXXX (CUI/CF Filarmonica de Stat Sibiu: 4556263)
***
Urmăriţi-ne pe: www.facebook.com/FilarmonicaSibiu | www.youtube.com/FilarmonicadeStatSibiu | www.instagram.com/filarmonicasibiu | https://filarmonicasibiu.app.link/asCULTa | www.tiktok.com/@FilarmonicaDeStatSibiu 

Similar Suggestions

Michael Barenboim și concertul concertelor
Noul ambasador al Japoniei a vizitat Filarmonica Sibiu
Raport: 2023 - un an performant la Filarmonica de Stat Sibiu
Atmosferă de carnaval italian la Sibiu
Benjamin Kruithof: Sper să mă întorc la Sibiu!