Concert Mădălina Pavăl Live Orchestra la Deva


Serile de vară sunt mai frumoase în compania muzicii, iar seara de 13 august va fi una cu adevărat specială.
De pe scena Concertelor pe Acoperiș din Sibiu, Mădălina Pavăl ajunge la Deva, pe scena Parcului ,,Cetate”. Melodiile de pe cel mai nou album al său, ROIESC, se vor împleti armonios cu natura, într-o seară magică.

Așteptăm publicul din Deva la concert! Intrarea este liberă!

 
Primăria municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, în colaborare cu Filarmonica de Stat Sibiu, vă invită sâmbătă, 13 august 2022, începând cu ora 19:00, în Parcul Municipal „Cetate” Deva, la un spectacol excepțional: Mădălina Pavăl Live Orchestra.

Mădălina a avut ocazia să strângă în jurul ei 11 muzicieni extrem de talentați care activează pe scena muzicii clasice în proiectul intitulat ,,Mădălina Pavăl Live Orchestra”, un demers atent curatoriat de producătorul și artistul Alexei Țurcan. Împreună au dat naștere pieselor de pe albumul ROIESC, un produs muzical care își dorește să repună în valoare tot ceea ce numim origini și rădăcini. Așa cum o spune însăși denumirea sa (a roi – roiesc), prin intermediul fiecărui element component, începând de la melodii și continuând cu identitatea vizuală, mesajele cheie, videoclipuri, activări și evenimentele asociate, albumul își propune să antreneze în jurul său o dezbatere despre amprenta culturală și tot ceea ce ne reprezintă.

Similar Suggestions

O mie de elevi din Sibiu și Cisnădie au participat la primele concerte educative din anul școlar 2022/2023
Filarmonica de Stat Sibiu pune în vânzare pachete de bilete pentru primul trimestru al noii stagiuni
Antonia Beteag și Andrei Manea vor fi vedetele Concertului de Crăciun de la Sibiu
Noul suveran britanic, un prieten al Filarmonicii de Stat Sibiu
Programul zilei de 7 septembrie la Sibiu Opera Festival