MINUNATA MUZICĂ NOUĂ | Concert Pablo Márquez cu Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu

MINUNATA MUZICĂ NOUĂ | Concert Pablo Márquez cu Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu


Tickets:

de la 25 lei

Location:


Strada Cetății 3-5, Sibiu 550160, Romania

Dates and Hours:

About

Deschidem cea de a doua ediție a festivalului MINUNATA MUZICĂ NOUĂ/BRAVE NEW MUSIC printr-un concert extraordinar susținut de apreciatul chitarist Pablo Márquez (Argentina/Elveţia).

Joi, 4 noiembrie, de la ora 19, în Sala Thalia, alături de Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu condusă de maestrul Horia Andreescu, Pablo Márquez va cânta în premieră mondială „Concertul pentru chitară, orchestră de coarde şi 2 percuţionişti, op. 174”, intitulat „Aluvión”, de Dan Dediu, unul dintre cei mai importanţi compozitori români.

Evenimentul muzical dirijat de maestrul Horia Andreescu mai include Uvertura la opera Genoveva și Simfonia nr.1 în si bemol major op.38 de Robert Schumann.

asCULTă:
- R. Schumann - Uvertura la opera Genoveva
- Dan Dediu - Concert pentru chitară și orchestră (primă audiție absolută)
- R. Schumann - Simfonia nr.1 în si bemol major op.38

Ediția de anul acesta a festivalului MINUNATA MUZICĂ NOUĂ/BRAVE NEW MUSIC aduce iubitorilor artei contemporane o expoziție, trei conferințe, două concerte simfonice și trei concerte camerale, iar cei care doresc să participe la toate evenimentele pot profita de un tarif special cu biletul unic în valoare de 100 lei.

Acțiunile Filarmonicii de Stat Sibiu sunt posibile cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.
***
Sprijiniţi muzica Filarmonicii Sibiu! Deveniţi mecena prin donaţii onorifice în contul:
RO 86 TREZ 57621 G 370100XXXX (CUI/CF Filarmonica de Stat Sibiu: 4556263)
***
Urmăriţi-ne pe: www.facebook.com/FilarmonicaSibiu | www.youtube.com/FilarmonicadeStatSibiu | www.instagram.com/filarmonicasibiu | https://filarmonicasibiu.app.link/asCULTa | www.tiktok.com/@FilarmonicaDeStatSibiu