Byron Symphonic


Data și ora:
Gazdă:
Piața Mare, Sibiu, Romania

Despre

Pe 4 iulie, trupa byron urcă pe scena din Piața Mare alături de Filarmonica de Stat Sibiu, pentru un eveniment spectaculos. Alături de orchestra formată din peste 50 de instrumentiști clasici vom avea ocazia să ascultăm piesele cunoscute din repertoriul byron într-o variantă re-orchestrată, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare.
În 15 ani de activitate byron a devenit una dintre cele mai iubite trupe pop-rock din România. Piesele lor stârnesc emoții uitate, trezesc angoase și bucurii neașteptate. Cu versuri profunde și orchestrații complexe, byron a reușit, cu multă răbdare și perseverență să aducă în fața publicului român un produs rar pe scena muzicală românească.
”M-au atras întotdeauna experimentele cross-over, îmi place enorm atunci cand simfonicul trece granița către orice alt gen muzical, mai ales înspre rock. Mă bucur foarte mult să îi reîntâlnesc pe byron, cu care sunt la a doua colaborare, după proiectul din 2018 alături de ALTorchestra.” (Tiberiu Soare, dirijor).
Momentele în care un artist pop-rock se întâlnește cu registrul clasic sunt rare, iar rezultatul este de fiecare dată extraordinar. Show-ul grandios va marca finalul festivalului Zilele Muzicale Româno-Americane, organizat de Filarmonica de Stat Sibiu.
---
IMPORTANT!
Accesul la toate evenimentele din cadrul proiectului ”Zilele Muzicale Româno-Americane” este liber, în limita locurilor disponibile, însă se va face respectând normele sanitare în vigoare. Astfel, în spațiul delimitat pentru zona de scaune vor avea acces DOAR persoanele care fac dovada imunizării împotriva COVID19:
- sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
- prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore!

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la concerte!
Programul complet pe filarmonicasibiu.ro și aplicația Filarmonica Sibiu!

---
Eveniment realizat cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu
Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu
---
Sprijiniți muzica Filarmonicii Sibiu! Deveniți mecena prin donații onorifice în contul:
RO 86 TREZ 57621 G 370100XXXX (CUI/CF Filarmonica de Stat Sibiu: 4556263)
---
follow us on:
www.facebook.com/FilarmonicaSibiu
www.youtube.com/FilarmonicadeStatSibiu
www.instagram.com/filarmonicasibiu
https://filarmonicasibiu.app.link/asCULTa
www.tiktok.com/@filarmonicadeStatSibiu

Alte sugestii

3 Iun
MARIMBA - The Journey
Concert
Începe la 17:00  |  Strada George Barițiu 5, Sibiu 550178, Romania
18 Iun
Picnic muzical în Pădurea Steinburg
Concert
Începe la 19:00  |  Padurea Steinburg, Agnita 555100, Romania
eveniment de grup
VIDEO
29 Mai
Clasic e fantastic
Începe la 14:00  |  Strada Pădurea Dumbrava nr. 16, Sibiu, Romania
Vezi mai multe evenimente