Marcel Iureș, alături de Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu pe scena din Piața Mare


Maestrul Marcel Iureș vine în fața sibienilor în spectacolul de teatru simfonic "Planetele", de Gustav Holst. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 15, în Piața Mare, în cadrul Sibiu Opera Festival.

Centrul Sibiului va avea, mâine, un oaspete important. Marcel Iureș, considerat cel mai important actor român contemporan, va fi invitatul special al spectacolului de teatru simfonic "Planetele", susținut de Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu, sub bagheta dirijorală a lui Cristian Lupeș, managerul instituției culturale.
Spectacolul, în regia lui Alexandru Dabija, face parte din programul Sibiu Opera Festival, un proiect de două decenii al Filarmonicii sibiene.
În ultima zi a festivalului, respectiv duminică, 26 septembrie, de la ora 15.00, sibienii și nu numai sunt așteptați în inima orașului pentru a participa la un concert pe ritmuri de jazz, "Unifying Worlds", cu participarea solistei Teodora Enache.
Ultimul eveniment al acestei ediții Sibiu Opera Festival este programat duminică, la ora 18.00: "The Enescu Project", susținut de Capriccio Quartet, un ansamblu alcătuit din Nicolas Dautricourt (vioară), Valentin Șerban (vioară), Răzvan Popovici (violă) și Valentin Răduțiu (violoncel).

Intrarea la evenimentele Sibiu Opera Festival este liberă, în limita locurilor disponibile, cu respectarea normelor sanitare în vigoare pentru prevenirea răspândirii COVID-19, iar informații suplimentare pot fi aflate apelând numărul de telefon 0735.566.486.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu și cofinanțat de Primăria municipiului Sibiu, proiectul aflându-se pe Agenda Culturală 2021.

Alte sugestii

O mie de elevi din Sibiu și Cisnădie au participat la primele concerte educative din anul școlar 2022/2023
Filarmonica de Stat Sibiu pune în vânzare pachete de bilete pentru primul trimestru al noii stagiuni
Antonia Beteag și Andrei Manea vor fi vedetele Concertului de Crăciun de la Sibiu
Noul suveran britanic, un prieten al Filarmonicii de Stat Sibiu
Programul zilei de 7 septembrie la Sibiu Opera Festival