Marcel Iureș, alături de Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu pe scena din Piața Mare

Marcel Iureș, alături de Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu pe scena din Piața Mare


Maestrul Marcel Iureș vine în fața sibienilor în spectacolul de teatru simfonic "Planetele", de Gustav Holst. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 15, în Piața Mare, în cadrul Sibiu Opera Festival.

Centrul Sibiului va avea, mâine, un oaspete important. Marcel Iureș, considerat cel mai important actor român contemporan, va fi invitatul special al spectacolului de teatru simfonic "Planetele", susținut de Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu, sub bagheta dirijorală a lui Cristian Lupeș, managerul instituției culturale.
Spectacolul, în regia lui Alexandru Dabija, face parte din programul Sibiu Opera Festival, un proiect de două decenii al Filarmonicii sibiene.
În ultima zi a festivalului, respectiv duminică, 26 septembrie, de la ora 15.00, sibienii și nu numai sunt așteptați în inima orașului pentru a participa la un concert pe ritmuri de jazz, "Unifying Worlds", cu participarea solistei Teodora Enache.
Ultimul eveniment al acestei ediții Sibiu Opera Festival este programat duminică, la ora 18.00: "The Enescu Project", susținut de Capriccio Quartet, un ansamblu alcătuit din Nicolas Dautricourt (vioară), Valentin Șerban (vioară), Răzvan Popovici (violă) și Valentin Răduțiu (violoncel).

Intrarea la evenimentele Sibiu Opera Festival este liberă, în limita locurilor disponibile, cu respectarea normelor sanitare în vigoare pentru prevenirea răspândirii COVID-19, iar informații suplimentare pot fi aflate apelând numărul de telefon 0735.566.486.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu și cofinanțat de Primăria municipiului Sibiu, proiectul aflându-se pe Agenda Culturală 2021.

Alte sugestii

"Crai Nou" la Sibiu Opera Festival, în Anul Ciprian Porumbescu
Orchestra Filarmonicii Sibiu a concertat la București, în cadrul Festivalului Enescu
Ne bucurăm de muzică la Festivalul Enescu!
Dirijorul american Roderick Cox: Sunt foarte încântat să lucrez în premieră cu Filarmonica de Stat Sibiu!
De la Agnita la Hollywood în 90 de minute