Jazz at Lincoln Center Orchestra with Wynton Marsalis

Concert extraordinar

Data și ora:
Gazdă:
Piața Mare, Sibiu, Romania

Despre

Sâmbătă de la ora 21:30, Piața Mare devine gazda celui mai mare eveniment muzical al acestui an din Sibiu, Concertul Extraordinar Jazz at Lincoln Center with WYNTON MARSALIS!

Muzician de jazz, trompetist, lider de trupă, promotor al artelor și profesor, Wynton Marsalis a contribuit la propulsarea jazz-ului în prim-planul culturii americane. 

În 1997 a devenit primul muzician de jazz care a primit Premiul Pulitzer în muzică pentru lucrarea sa, Blood on the Fields, comisionată de Jazz at Lincoln Center. În 2012 a fost numit Managing and Artistic Director al prestigioasei Jazz at Lincoln Center Orchestra (cunoscută anterior sub numele de Lincoln Center Jazz Orchestra), al cărei director artistic fusese încă de la înființare.
---
‼️IMPORTANT!
Accesul la toate evenimentele din cadrul proiectului ”Zilele Muzicale Româno-Americane” este liber, în limita locurilor disponibile, însă se va face respectând normele sanitare în vigoare. Astfel, în spațiul delimitat pentru zona de scaune vor avea acces DOAR  persoanele care fac dovada imunizării împotriva COVID19:
✅ sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
✅ prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore!
👉Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la concerte!
Programul complet pe filarmonicasibiu.ro și aplicația Filarmonica Sibiu!
---
Eveniment realizat cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu
Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu
---
Sprijiniți muzica Filarmonicii Sibiu! Deveniți mecena prin donații onorifice în contul:
RO 86 TREZ 57621 G 370100XXXX (CUI/CF Filarmonica de Stat Sibiu: 4556263)
---
follow us on:
www.facebook.com/FilarmonicaSibiu
www.youtube.com/FilarmonicadeStatSibiu
www.instagram.com/filarmonicasibiu
https://filarmonicasibiu.app.link/asCULTa
www.tiktok.com/@filarmonicadeStatSibiu