Bite The Bullet / Re:mix


Data și ora:
Gazdă:

Strada Cetății 3-5, Sibiu 550160, Romania

Despre

Contemporary Creative Dreamers prezintă spectacolul de dans contemporan “Bite The Bullet/ Re:Mix” pe Esplanada Filarmonicii de Stat Sibiu, strada Cetății 3-5.

"Bite the bullet / Re:Mix" este un spectacol conceput de doi tineri coregrafi, alcătuit din fragmente și schițe, un colaj de mișcare, gânduri și sentimente. Expresia englezească "bite the bullet" este echivalentul lui "a pune punct". Astfel, coregrafii aleg o serie de momente, o colecție de situații pe care le trăiesc prin dans, lăsându-le apoi în urmă. Trecerile de la momente tandre de duet la momente de forță de grup, de la conflict la vulnerabilitate, de la feminin la masculin creează un spectacol complex de dans contemporan ce ține publicul captivat și oferă energie și prospețime.

  • Coregrafie: Anastasia Grigore, George Pleșca
  • Interpretare: Anastasia Preotu, George Pleșca
  • Aranjament muzical: Adrian Piciorea
Accesul este gratuit, iar spectatorii sunt rugați să respecte prevederile aflate în vigoare în privința participării la evenimentele culturale outdoor.

Reprezentația spectacolului outdoor “Bite The Bullet / Re:Mix” face parte din proiectul cultural „HumanKind” și este prezentat în relație cu partenerii locali: Filarmonica de Stat Sibiu, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu – Departamentul de Artă Teatrală.

Proiectul „HumanKind”, este produs de Contemporary Creative Dreamers S.R.L. și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
Partenerii proiectului sunt: Teatrul Național “Marin Sorescu” Craiova, Teatrul Național “Andrei Mureșanu”, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale”, Universitatea din Craiova – Departamentul de Artă Teatrală, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu – Departamentul de Artă Teatrală, Liceul de Artă “Plugor Sándor” din Sfântu Gheorghe, Filarmonica de Stat din Sibiu, Radio România Cultural, Gânduraci.ro

Fotografii