Concert Aniversar ”Brukenthal 300” la Sala Thalia!


Sala Thalia a Filarmonicii Sibiu va găzdui luni, 26 iulie 2021 Concertul Aniversar ”Brukenthal 300” susținut de Orchestra Filarmonicii chiar în ziua de naștere a baronului. Pe scenă vor urca dirijorul Cristian Lupeș și violonistul Alexandru Tomescu.
 
Pentru a marca cei 300 de ani de la nașterea lui Samuel von Brukenthal, Filarmonica de Stat Sibiu și-a intitulat sugestiv sezonul muzical  2020-2021 ”Stațiunea Muzicală Brukenthal” iar în urmă cu două săptămâni a fost lansat și proiectul ”Brukenthal Unplugged” – care însumează o serie de evenimente care au același scop: de a-l celebra pe baronul Sibiului.
În 26 iulie 2020 – într-o avanpremieră a anului aniversar Brukenthal – Orchestra Filarmonicii Sibiu a susținut un concert chiar în Curtea Palatului Brukenthal. Anul acesta, Concertul Aniversar Brukenthal va avea loc în Sala Thalia datorită infrastructurii adaptate pentru a oferi siguranța sanitară necesară în această perioadă dar și pentru a putea oferi șansa cât mai multor sibieni de a participa la acest eveniment, fiind puse în vânzare aproximativ 300 de bilete.
 
Programul concertului, ales special pentru a marca acest eveniment aniversar, va cuprinde lucrări semnate de Alessandro Scarlatti, Max Bruch și Antonín Dvořák.
 
Biletele pentru concertul de la Sibiu s-au pus în vânzare pe portalul iabilet.ro și la Casa de bilete a Filarmonicii Sibiu. Prețul unui bilet este de 100 de lei. Informații la telefon 0735566486. 
 
---
Proiectul ”Brukenthal Unplugged” este realizat cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu. 
---
Parteneri:
Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR), ICon Arts, Hotel Împăratul Romanilor, Carrefour Sibiu, Pepsi, Universitatea Lucian Blaga Sibiu, Academia Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu”, Teatrul Național Radu Stanca, Teatrul de Balet Sibiu,  Rotary Club Cibinium Sibiu 
 
Parteneri media:
Magic FM Sibiu, Zile si Nopti Sibiu, 4Arte.ro, Bookhub.ro, Capital Cultural, Sibiul în Imagini, Hermannstadter Zeitung, Mesagerul de Sibiu, Stradacetatii.ro, ProfilCultural, Goodtime, Star Sibian
---
Sprijiniți muzica Filarmonicii Sibiu! Deveniți mecena prin donații onorifice în contul:
RO 86 TREZ 57621 G 370100XXXX (CUI/CF Filarmonica de Stat Sibiu: 4556263)
---
Urmăriți-ne pe:

Similar Suggestions

Chitaristul argentinian Pablo Márquez, în concert la Sibiu, în debutul ediţiei aniversare a „Serilor de chitară”
Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu pregătește un turneu european cu peste 30 de concerte
Uverturi faimoase, interpretate la Sibiu de cei mai talentați violonceliști români
Cristian Sandrin, un pianist cu repertoriu larg și divers
Pe 14 octombrie, dăm startul „Maratonului muzical“!